duminică, 24 ianuarie 2010

De ce nu..?

Am citit de curand cateva articole interesante care m'au pus pe ganduri...
Intrebarea mea este..exista dragostea adevarata sau nu? Exista cu adevarat pasiune si preludiu, sau sunt doar niste nascociri ale autorilor de carti sau a scenaristilor?
Din punctul meu de vedere...chiar cred ca exista, doar ca sunem mult prea ocupati cu problemele cotidianului ca sa putem da atentie si micilor detalii care ne fac viata frumoasa. Suntem mult prea ocupati si stresati ca sa putem oferi persoanei iubite mai multa atentie.. sa'i putem oferi nopti pline de dragoste sau o cina romantica. Am uitat sa mai dam atentie lucrurilor care sunt cu adevarat importante si anume sa stim cum sa ne traim viata, cum sa o facem mai frumoasa, cum sa iubim...
Probabil din cauza asta sunt facute filmele siropoase.. ca sa ne atraga atentia asupra lucrurilor carora noi nu le dam atentie.
Poate daca am iubi mai mult si ne'am bucura de orice clipa de iubire pe care o primim sau o oferim nu am mai fi atat de posomorati si poate ni s'ar parea si viata mai frumoasa, mai colorata. De ce sa nu ne oferim o noapte de dragoste, in locul uneia de stres? De ce sa nu ne oferim o cina romantica in locul uneia in care stam si privim dezolati la televizor?
DE CE NU...?