joi, 4 februarie 2010

Viata nu e o joaca...viata e o drama...

Cine are impresia ca viata e o joaca, se inseala amarnic. Viata se mananca cu lacrimi, zambete, dezamagiri, bucurii, se serveste cu iubire, ura, indiferenta si se condimenteaza cu responsabilitate... Viata e o drama, iar noi... noi suntem actorii ei... Numai ca finalul ni'l cream noi..Noi decidem daca va fi unul fericit...sau trist.
Viata, chiar nu e o joaca, si odata ce'ti dai seama de acest fapt, realizezi ca ceea ce s'a numit candva copilarie era mult mai bun, decat ce este acum. Cand suntem copii, visam sa devenim adulti, cand suntem adulti visam sa redevenim copii. Timpul e trecator si trebuie sa invatam sa gustam din placerile vietii la momentul respectiv. Niciodata nu ne invatam...lasam sa treaca momente frumoase... ne pierdem vremea visand...
Viata nu e un vis...e realitatea...viata trebuie traita..viata merita traita.
Desi e o drama si invatam din fiecare act, din fiecare scena, ea ni se ofera in intregime cu bune dar si cu rele..
Poate pare infricosator, dar realitatea e responsabilitate, iar responsabilitatea e viata...iar viata NU e un joc...

Un comentariu:

 1. Asa e ,imagineaza-ti numai daca am raspunde fiecarui esec cu o victorie ,dak in loc de indiferenta ar exista doar iubire si daca am raspunde fiecarei lacrimi cu un zambet?
  Ce multe s-ar schimba...
  Insa timpul nu-l putem intoarce ,nu putem sa redevenim copii,acum suntem adulti in toata firea si doar amintirile au ramas din copilul de odinioara !
  Asa ca tb sa ne asumam responsabilitati si sa raspundem pentru fapte...pentru greseli..
  Cineva intelept spunea :... ,,Cine zice ca nu a gresit inseamna ca nu a trait niciodata cu adevarat!!!!
  felicitari pt blog

  RăspundețiȘtergere