sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Iata povestea ei...Intr'o zi frumoasa de toamna tarzie, prietena ei cea mai buna a invitat'o in oras. Vroia sa mearga in barul cel nou, unde canta o formatie underground.  Niste prieteni le'au spus ca sunt foarte buni. S'au machiat, s'au aranjat si au plecat... Nici macar nu stia ca seara aceea va fi unica si ca'i va schimba viata. Barul arata ok, muzica era buna, iar baietii care cantau nu erau deloc rai, probabil aveau sa ajunga foarte cunoscuti in scurt timp.
Se distra si canta alaturi de prietena ei si nici macar nu a realizat ca langa ele era un tanar de vreo 26 de ani, care o fixa cu privirea de mai bine de jumatate de ora.
A facut cunostinta cu el si au schimbat cateva replici, nimic important. S'au despartit si si'au luat ramas bun.
Zilele au trecut...iar dupa o saptamana a primit un mail in care cineva ii marturisea ca s'a indragostit de ea. Nu era nimeni altul decat baiatul din bar. Au ajuns sa vorbeasca prin intermediul internetului (el locuia in alta tara) si asa a ajuns sa'i cunoasca viata si sa'l cunoasca pe el... Tot ce'si dorea acum era sa fi dat mai multa importanta acelei discutii din seara cand s'au cunoscut si spera ca va veni odata si ziua cand il va revedea si se va putea plimba cu el si'i va putea auzi iar glasul. Si anii au trecut... ea s'a maturizat, el s'a indepartat de ea.. ea s'a indragostit cu adevarat ... si intr'o zi viata avea sa'i dea iar sansa de a'l revedea pe baiatul din bar.
S'au reintalnit... el se schimbase, anii trecuti peste el isi faceau simtita prezenta, nici ea nu mai era pustoaica pe care el o stia, acum era mai matura, iubea cu adevarat. S'au plimbat ore in sir, si'au vorbit, si'au povestit si venise iar timpul sa se desparta. S'au imbratisat si si'au luat ramas bun.
Ea a plecat acasa, pe de o parte fericita ca l'a vazut, dar pe de alta parte regreta ceva... doar ca nu avea sa'si dea seama ce regreta, nu atunci. Amintirea parfumului lui a vegheat'o toata noaptea... 
Si zilele au trecut, iar... si nu au mai vorbit... si ea l'a uitat...Si asa s'a mai incheiat inca un capitol din viata ei, dar pe care l'ar fi redeschis oricand pentru a putea repara greselile care le'a facut...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu