marți, 18 octombrie 2011

M'am saturat ! NU mai stim sa FIM OAMENI !


Nu inteleg de unde atata OSTILITATE? Am uitat chiar de tot sa mai fim oameni? Am uitat sa oferim o a doua sansa? Si in primul rand, am uitat ca nu suntem in masura sa judecam, fiindca toti suntem oameni si TOTI gresim? NU EXISTA om in viata asta care sa nu fi facut o greseala ENORMA pe care sa nu o regrete... si chiar daca probabil unii spun ca se pot mandri ca sunt singurii care nu au ce regreta, aflati ca inca nu e prea tarziu sa gresiti si sa fiti judecati ASPRU, desi stiti prea bine ca a gresi e omeneste!
Intotdeauna cand judecati pe cineva, puneti'va macar o clipa in locul persoanei judecate si incercati sa aflati ce simte celalalt si probabil nu o sa va placa ce veti gasi acolo in sufletul lui.. Nu o sa va placa nici ca ati putea fi chiar voi in locul lui si ca ati putea fi manjiti cu niste cuvinte mult prea grele si mult prea urate pentru sufletul vostru, poate prea bun! 
Nu suntem in masura sa judecam, cum nu suntem in masura nici sa jignim.
Ganditi'va mereu ca poate aceleasi greseli le faceti chiar voi fara insa sa le observati, fiindca mandria si orgoliul nu va permite sa va vedeti adevarata fata in oglinda. Va e prea rusine sa va priviti sufletul si sa constatati ca poate sunteti la fel de mizerabili ca si oamenii pe care'i improscati cu tot felul de insulte.
Va dati cu parerea si acuzati fara sa fiti in cauza si fara sa stiti toate detaliile si fara sa analizati pe toate partile faptele savarsite de cineva ! 
Si sa nu uitam ca OMUL , in genere, este un LAS ! De ce? E simplu! Ataca si loveste atunci cand adversarul e la pamant. Nu e o lupta dreapta, dar niciodata nu va dati in laturi de la a va injosi ! 
Toti am uitat ce inseamna prietenia, iubirea, credinta, iertarea, VIATA! 
Mai bine uitati'va intai in gradinile voastre si curatati florile de ierburile care le sufoca asa cum ar trebui sa va curatati sufletele de toate gandurile rele care nu permit inflorirea celor bune.. Lasati'va sufletele sa poata zbura, sa emane caldura, culoare, veselie !

PS: Poate are legatura cu Serban Huidu, dar nu.. e mai mult decat atat ! Si NU,NU vreau sa vorbesc despre moarte, vad oameni bolnavi, suferinzi si care mor in fiecare zi in jurul meu! Eu, noi toti, traim si ar trebui sa traim intr'o societate onesta si frumoasa! Sa lasam trecutul mortilor si sa privim spre VIITOR! 


-Cuvinte scrise dintr'o singura rasuflare!-

2 comentarii: